Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007

Τα καλά της αποτρίχωσης...


"ΓΕΜΑΤΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ"


ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ,
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 20/10/07.
Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΟΥΛΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΤΑΞΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ!
ΕΠΕΛΕΞΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ! ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΛΑΝΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΚΟΣΤΟΛΑΝΙ!
ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ 99% ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΟΛΑΝΙ!
ΤΟ 1% ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ Η ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΡΟΦΟ! ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΜΟ 200 ΗΜΕΡΩΝ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΝΤΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Β' ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ (ΞΑ)ΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΑΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΤΧ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΡΟΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΑΝΩ! ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΔΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΡΟΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 3ΤΙΑ 1996-1999!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ! ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΡΟΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 4500-5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!! Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗΣ ΜΑΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ Η ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ!
ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Π.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: