Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Η τελευταία εβδομάδα


Καγκελάριος: Τελευταία εβδομάδα

Μετά από έντεκα περίπου χρόνια καθημερινής παρουσίας μέσω τη Ημερησίας η στήλη ξεκινά σήμερα τη τελευταία της εβδομάδα υπό την αυτή σκέπη.

Τα έντεκα αυτά χρόνια πρέπει να τη συνιστούν σαν την μακροβιότερη στο ελληνικό χρηματιστήριο και μιας από τις λίγες που επιβίωσε της καταιγίδας που ακολούθησε το 99.

Ισως το γεγονός ότι πορευόταν όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα ότι το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο ήταν οι αναγνώστες της, να συνέβαλε στη μακροβιότητα.

Πριν από τον Καγκελάριο στη Ημερησία υπέγραφα για κάποια χρόνια τη στήλη «Αδιακρισίες στο Κάγκελο» στον Επενδυτή απ’ όπου υπάρχουν ακόμη φίλοι που παρακολουθούν τα γραφόμενα.

Οι φίλοι της στήλης συνιστούν μια αρκετά συμπαγή ομάδα, μερικών χιλιάδων καθημερινών αναγνωστών( σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή) κατά τις κακές μέρες για τις αγορές έως μερικές δεκάδες χιλιάδες στις καλές μέρες.

Η σχέση αυτή ήταν και παραμένει ανεπανάληπτη. Το πρώτο ευχαριστώ ανήκει στους αναγνώστες και το δεύτερο στη Ημερησία που την φιλοξένησε χωρίς παρεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Μέχρι η στήλη να βρει νέα στέγη και πιθανό νέα υπογραφή καθώς το σήμα Καγκελάριος το έχει καταχωρημένο η Ημερησία στα εμπορικά της σήματα, το kagelarios.blogspot.com θα είναι σημείο επικοινωνίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalimera kurie Stoupa,

Se poio entypo tha sas diavazoume pleon?

γ.κ. είπε...

το μόνο που μπορώ να πω για τις νέες συνθήκες είναι (χωρίς να σημαίνει κάτι για την Ημερησία): οτι θα συνεχίσω να διαβάζω την πολύ ενδιαφέρουσα γνώμη σας για τις αγορές χρησιμοποιώντας την ίδια πόρτα εισόδου ήτοι:

kagelarios.blogspot.com

κατά τα άλλα εύχομαι, αγαπητέ φίλε, το επόμενο έντυπο να σας εξασφαλίσει επαγγελματική εξέλιξη και περίσσια αυτοπεποίθηση.

υγ. Πέτρα που κυλά ποτέ δεν χορταριάζει!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω κ. Στούπα οι απόψεις σας να συνεχίζουν να μας συντροφεύουν.
Σας έυχομαι κάθε επαγγελματική επιτυχία και αναμένω και εγώ όπως και πολλοί άλλοι ανακοινώσεις σας.

Υ.Γ. Μακάρι να μπορούσε με κάποιο τρόπο να συνεχιστεί και η on line παραθεση απόψεων και επικοινωνία (κάτι ανάλογο με το kagelarios on line)

Καγκελάριος είπε...

Φιλαράκια (έτσι σαε νώθω και ας μην έχουμε γνωριστεί κάποτε -όταν το επιτρέψει η Σοφοκλέους- θα κάνουμε ένα μαγάλο πάρτι και θα γνωριστούμε από κοντά) σας ευχαριστώ...
Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή από 1/10 η στήλη θα εμφανίζεται καθημερινά σε γνωστή οικονομική ιστοσελίδα και συζητάω και με εβδομαδία εφημερίδα.
Δυσυχώς ο τίτλος ο Καγκελάριος ανήκει νομικά στην Ημερησία. Οπότε ο έχω κάποια πρόταση για νέο τίτλο την ρίχνει στο τραπέζι.

Ανώνυμος είπε...

περιμένουμε νέα από τούτο το βήμα, το οποίο δε θα πρέπει καθόλου να υποτιμάτε

καλή συνέχεια εύχομαι

Ανώνυμος είπε...

Οι απόψεις σας είναι πολύ ενδιαφέρουσες και θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ και να σας αξιολογώ καθημερινά.
Καλή επιτυχία στις επόμενες κινήσεις σας.

Roark είπε...

Μια από τις λίγες στήλες που διάβαζα από μικρή ηλικία. Με τον "Καγκελάριο" μεγαλώσαμε.

Είμαι σίγουρος ότι και το capital.gr θα είναι εξίσου φιλικός ξενιστής.

Φιλικά
Φώτης Περλικός